Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  CAPTCHA
  Kérjük adja meg a képen látható betűket!

MonitoringTudja folyamatosan figyelni vevői pénzügyeit?

Értesüljön időben vevője problémáiról, és előzze meg a többi hitelezőit! Ha Ön lép először, kintlévőségei jóval könnyebben megtérülnek. Ebben segíti egyedi fejlesztésű TrustNet adósnyilvántartó rendszerünk.

A TrustNet Adósnyilvántartó Rendszer egy olyan internetes oldalon keresztül elérhető és szerzői jogvédelem alatt álló digitális adatbázis, amelyben a szolgáltató a felhasználók által rendelkezésére bocsátott, a felhasználók üzleti partnereire vonatkozó hitelezői információkat kezeli, egyúttal a felhasználók zárt csoportja részére felhasználási szerződés keretében hozzáférhetővé teszi azért, hogy ezáltal ellenőrizhetővé váljon a különböző piaci szereplők fizetési kötelezettségeikkel kapcsolatos fegyelmezettsége.

A rendszer felhasználói a nap 24 órájában bármikor tájékozódhatnak a programban rögzített cégek fizetési helyzetéről, valamint partnereik jogi helyzetének változásáról is, így olyan naprakész információkhoz juthatnak, amelyek segítségével döntéseik megalapozottabbak és kiszámíthatóbbak lesznek.

Miben számíthat ránk?

 • időben értesítjük vevőivel kapcsolatos negatív hírekről

  Ügyfélszolgálatunk

  Hívjon minket!

  06-1-456-0854

  Hétfőtől - péntekig
  08:00 - 16:30-ig