Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  CAPTCHA
  Kérjük adja meg a képen látható betűket!

Munkánk alapjaiTechnikai háttér

Tevékenységünket korszerű technikai felszerelések mellett saját fejlesztésű CC Risk Management szoftver segíti, melyet a hazai piaci igényeknek megfelelően és a szakmában jártas szoftverfejlesztő partnerünk támogatásával alakítottunk ki.

Jogi és minőségpolitikai környezet

Partnereink üzleti érdekeit szem előtt tartva, kiemelten fontos számunkra, hogy az üzleti etika követelményei mellett a vonatkozó jogszabályok mindegyikének maradéktalanul eleget tegyünk.

Munkánk során tudomásunkra jutott személyes információkat a legnagyobb diszkrécióval és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, cégünk bejelentkezett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartásába. Azonosítónk száma: 40644

Szakmai háttér

A Credit Controll eredményes működésében a munkatársak szakmai felkészültsége és tapasztalata döntően meghatározó. Munkatársainktól nemcsak azt várjuk el, hogy a társaságunkra bízott projekteket a legjobb tudásuk szerint dolgozzák ki, hanem arra ösztönözzük őket, hogy folyamatosan nyomon kövessék a szakma változásait, és továbbképzéseken fejlesszék tudásukat, melynek elősegítésére különféle előadásokat, tréningeket szervezünk.

Munkamódszereink megválasztása bebizonyította, hogy a jól kiépített személyes kapcsolat teszi harmonikussá és hatékonnyá a közös munkát.

Tagságok

MAKISZ (Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetsége)

Az országos egyesület a cég és hitel- információkat szolgáltató és a követelés- behajtással foglalkozó cégek szakmai fóruma.

FEBIS (Federation of Business Information Service)

Európa vezető céginformációs cégeinek szövetsége mely, több mint 60 nemzetközi taggal rendelkezik. A tagok közel 25 millió céginformációt szolgáltatnak évente.

DUIHK (Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK vagy AHK Ungarn))

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara egy önkéntes társulás, melynek célja a két ország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése. Tevékenységének három fő területe a tagok érdekképviselete, magas minőségű információk és szolgáltatások nyújtása a vállalatok számára, valamint a kétoldalú állami kapcsolatok támogatása a gazdaság területén.

Sikereink kulcsa

  Ügyfélszolgálatunk

  Hívjon minket!

  06-1-456-0854

  Hétfőtől - péntekig
  08:00 - 16:30-ig