Összehasonlító elemzési termékekAz üzleti döntések meghozatala komoly megfontolást, szakértelmet és tapasztalatot igényel a vezető tisztségvelőktől.

Napjaink rohanó világában, a globális piacgazdaság korában, hatékony segítséget jelentenek a döntéshozók számára azok a tanulmányok, amelyeket a követeléskezelés és céginformáció szolgáltatás területén dolgozó professzionális vállalkozások bocsátanak megrendelőik részére.

A gazdasági életre történő reprezentatív rálátásunkkal, évtizedes tapasztalatunkkal, a felhalmozott információink sokaságával, szakembereink és technikai hátterünk segítségével Társaságunk összehasonlító elemzéseket, tanulmányokat készít.

Elemzéseink során egy-egy vállalkozás, vagy szakágazat figyelembevételével vizsgáljuk azok gazdasági- pénzügyi teljesítményét és lehetőségeit.

 1. A standard ágazati riport keretében a vizsgált cég piaci helyzetéről adunk átfogó értékelést.
 2. A versenytárs-analízis során a megrendelő vállalkozását összehasonlítjuk az általa megadott konkurens piaci szereplőkkel, amely alapján behatároljuk lehetőségeiket, meghatározzuk jelenlegi helyzetüket és egy komplex mutatószámokon alapuló olyan értékelést dolgozunk ki, amely rámutat a követendő innovációs irányokra.
 3. A stratégiai partner gyorselemzése alkalmával azt vizsgáljuk, hogy az elemzett vállalkozás milyen pontokon, mely mutatókban és miért tér el az érintett ágazatát jellemző statisztikáktól.

Miben számíthat ránk?

 • átfogó értékelést készítünk cége piaci helyzetéről
 • vállalkozását összehasonlítjuk versenytársaiéval
 • stratégiai gyorselemzést végzünk

  Ügyfélszolgálatunk

  Hívjon minket!

  06-1-456-0854

  Hétfőtől - péntekig
  08:00 - 16:30-ig