Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  CAPTCHA
  Kérjük adja meg a képen látható betűket!

Sikereink kulcsaGYORSASÁG

Minél rövidebb idő telik el a követelés lejárata és a behajtási eljárás megindítása között, annál nagyobb esély van a térülésre. Ennek megfelelően a lehető legrövidebb időn belül felvesszük az adóssal a kapcsolatot a tartozás mielőbbi rendezése érdekében, ezáltal csökkentve partnerünk kintlévőség finanszírozására fordított kiadásait.

HATÉKONYSÁG

Hatékonynak kell lennünk, egyrészt a ráfordított költségek, másrészt a beérkező térülések szempontjából. Ezt a kettős követelményt szem előtt tartva a piacon kiemelkedő százalékban hajtjuk be sikeresen az átadott követeléseket. Azzal, hogy velünk kerül sor a kintlévőségek behajtására, a hitelező részéről további anyagi és humán erőforrások szabadulnak fel.

ÁTLÁTHATÓSÁG

A követeléskezelés érzékeny terület, ezért egyszerűnek, objektívnek és jogszerűnek kell lennünk, hogy mind partnereink, mind a kötelezettek elégedettek legyenek. Fontos, hogy vásárlóival a jogviszony az eljárást követően is tartósan fennmaradjon. Ehhez az szükséges, hogy a követelés kezelője a jogszabályok adta keretek között nyújtott objektív tájékoztatás után, folyamatos adós-monitoring és kapcsolattartás segítségével, rövid eljárásban, egyszerű szabályok alkalmazásával fejtse ki tevékenységét.

MINŐSÉG

Nem mindegy, hogy ki képviseli Önt ügyfelükkel szemben! A szigorú kiválasztási folyamat eredményeként felvételt nyert munkatársaink és speciálisan erre a területre képzett jogászaink a legmagasabb szakmai színvonalon fejtik ki tevékenységüket. A hétköznapi gyakorlati tapasztalatok szerteágazó és alapos ismereteinek megszerzésén kívül folyamatos továbbképzések és vizsgák segítségével ösztönözzük őket.

Munkánk alapjai

  Ügyfélszolgálatunk

  Hívjon minket!

  06-1-456-0854

  Hétfőtől - péntekig
  08:00 - 16:30-ig