VevőminősítésRábízná egy ismeretlenre cége jövőjét?

Ha vevője nem tud, vagy nem akar fizetni, tönkre is teheti vállalkozását. Minősíttesse vevőit még szerződéskötés előtt, hogy megelőzze a kellemetlen meglepetéseket.

Tegyen próbára minket! Küldjön egy mintát vevőállományából és most mi díjmentesen minősítjük őket!

Megrendelőink részére a potenciális partnerek megismerése és az üzleti döntésekkel járó kockázatok csökkentése érdekében komplex vevőminősítési szolgáltatást fejlesztettünk ki. A minősítés alapjául a belföldi és külföldi vállalkozások bejegyzett cégadatai, mérleg- és eredménykimutatásai, az érintett szakágazatra jellemző likviditási és tőkeszerkezeti mutatók szolgálnak.

Az adatok részletes elemzése után szoftverünk segítségével meghatározzuk a lekérdezett cég intelligens CC pontszámát, amely 0-100-ig terjedő skálán mozoghat azzal, hogy a magasabb mutatószám nagyobb stabilitásra, míg az alacsonyabb az üzleti kockázat veszélyére hívja fel a figyelmet. A kapott pontszám, valamint a cég fizetési moráljára vonatkozó tapasztalataink alapján állítjuk össze fogyasztói kockázati prognózisunkat, amely egységes rendszerben ad iránymutatást arra vonatkozóan, hogy a vizsgált társasággal történő szerződéskötés Társaságunk által javasolt-e avagy sem.

További szolgáltatásaink:

Miben számíthat ránk?

 • csökkentjük üzleti kockázatát
 • átvilágítjuk új- és meglévő partnereit
 • kiszűrjük kétes vevőit
 • hitelkeretet állapítunk meg

  Ügyfélszolgálatunk

  Hívjon minket!

  06-1-456-0854

  Hétfőtől - péntekig
  08:00 - 16:30-ig