A kintlévőségek kezeléseSajnálatos módon gazdasági tevékenysége során minden vállalkozás szembesül a késve fizető vagy fizetési kötelezettségeit egyáltalán nem teljesítő adósok okozta problémákkal.

A cégek számára humán és anyagi erőforrások felhasználását kívánja meg a kintlévőségek kezelése, amely sokszor komoly problémákat okoz a hétköznapi üzletmenet során.

Minden társaság számára előnyökkel jár, ha a követelései behajtásához professzionális partnert vesz igénybe, aki szakmai felkészültségével, gyakorlati tapasztalatával, tanácsaival és közreműködésével, valamint az erre specializált humán és anyagi erőforrásainak felhasználásával – a megbízó helyett vagy azzal együtt – végzi a kintlévőségek kezelésére vonatkozó tevékenységet.

A Credit Controll Kft. évtizedes szakmai tapasztalatával, különleges szakértelemmel rendelkező munkatársaival, biztos jogi hátterével, nemzetközi kapcsolatrendszerével és kifejezetten a követelések behajtására irányuló jogszerű módszereivel és eljárásaival áll partnerei rendelkezésére.

Miben számíthat ránk?

 • beszedjük kintlévőségeit
 • csökkentjük működési költségeit
 • erőforrást szabadítunk fel
 • szakmai tanácsot adunk
 • jogi képviseletet nyújtunk

  Ügyfélszolgálatunk

  Hívjon minket!

  06-1-456-0854

  Hétfőtől - péntekig
  08:00 - 16:30-ig