Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  CAPTCHA
  Kérjük adja meg a képen látható betűket!

RólunkA lejárt kintlévőség pénzügyi betegség, mely tönkreteheti vállalkozását. Cégünk azért jött létre, hogy segítsen és mindenki számára (akár adós, akár hitelező) megtalálja a legjobb gyógymódot. Célunk, hogy Ön vállalata sikeressé tételével tudjon foglalkozni és ne pazarolja tudását és idejét a nem vagy nehezen behajtható kintlévőségek elleni küzdelemre.

Magyar alapítású cég vagyunk, a követelésmenedzsment piac egyik meghatározó hazai szereplője. Társaságunk partnerei között megtalálhatóak a globális világgazdaság uralkodó szereplői (így bankok, hitelközvetítők, biztosító társaságok, lízingcégek, a vezetékes és mobiltelefon szolgáltatók, kábeltévé és közüzemi szolgáltatók) és a mikro-vállalkozások képviselői hazai és szupranacionális viszonylatban egyaránt.

A Credit Controll Kft. dinamikus fejlődését és piaci dominanciáját kiválóan reprezentálja, hogy tagja az alábbi szakmai fórumoknak, szövetségeknek és kamaráknak:

 • MAKISZ (Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetsége)
 • FEBIS (Federation of Business Information Service - Európa vezető céginformációs cégeinek szövetsége mely, több mint 60 nemzetközi taggal rendelkezik.)
 • DUIHK (A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara egy önkéntes társulás, melynek célja a két ország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése. Tevékenységének három fő területe a tagok érdekképviselete, magas minőségű információk és szolgáltatások nyújtása a vállalatok számára, valamint a kétoldalú állami kapcsolatok támogatása a gazdaság területén.)
 • Sikereink kulcsa Munkánk alapjai

  Ügyfélszolgálatunk

  Hívjon minket!

  06-1-456-0854

  Hétfőtől - péntekig
  08:00 - 16:30-ig