Követeléskezelés

Fő profilunk az Ön pénzügyeinek védelme. Segítünk, hogy cége stabilan működhessen. Lépjen velünk időben!

Követeléskezelés

Fő profilunk az Ön pénzügyeinek védelme. Segítünk, hogy cége stabilan működhessen. Lépjen velünk időben!

Tartsa biztonságban pénzügyeit!

A magas kintlévőség állomány hosszú távon pénzügyi instabilitást eredményezhet vállalkozásánál, amely szükségessé teszi külső források bevonását. Az egyre korosodó kintlévőség állomány akár egy vállalkozás cash-flow-ját is jelentősen felboríthatja, amely a pénzügyi eredmények romlását, vagy veszteséges működést okozhat. 

Hívjon minket, hogy a kintlévőségek ne okozzanak több veszteséget vállalata számára!
Követeléskezelés Credit Control

Hogyan működik a követelésmenedzsment?

A hatékonyság kulcsa a jól felépített folyamat és az időtényező. Célunk a kintlevőség gyors térülése a jó üzleti kapcsolatok fennmaradása mellett.

Eljárásunk minden szakasza precízen felépített lépésekből áll. Kiemelet figyelmet kap a kommunikáció, amely során biztosítjuk, hogy a legkisebb mértékben sem sérüljenek az ügyfélkapcsolatok.

A Credit Control egyeztetésekkel és megállapodásokkal segíti a késve teljesítő partnereket abban, hogy mielőbb rendezni tudják tartozásukat. Fizetési könnyítésre vonatkozó megállapodások esetén nyomon követjük a részletek határidőben történő befizetését. Felszólítást küldünk, egyeztetünk, megállapodásokat kötünk és reklamációt kezelünk.

Folyamatunk jelentős terhet vesz le vállalkozása és pénzügyi részlege válláról.

Ügymenetünk további előnye, hogy sikerdíjas alapon működik, így csak a sikeres kifizetések után számítunk fel költséget. 
 

Jogi eljárás

Azon ügyletekre is van megoldásunk, amik megkívánják jogi eljárások igénybevételét. Követeléskezelésre szakosodott partner ügyvédi irodánkkal együttműködve javaslatot teszünk a megoldást elősegítő peres vagy nemperes eljárásra.
A követeléskezelési szakaszban keletkezett információkat közösen elemezve, felépítjük az ügyre vonatkozó térülést biztosító stratégiát.


Jogi partnerünkkel való együttműködés esetén még a legnehezebb esetekben is kiemelkedően jó eredmény érhető el.

Javítsa cashflow-ját követeléseinek eladásával!

Lejárt esedékességű követelései eladásával felszabadíthatja cégét a követelések behajtásának további teendői alól, és pénzügyi likviditását is megerősítheti.

A követelései értékesítésével jelentősen javíthatja évvégi pénzügyi beszámolójának eredményét, mivel a kétes követelések ezzel kivezethetők főkönyveiből.

A lejárt követelések vásárlását MNB engedéllyel rendelkező erre szakosodott vállalkozásunk végzi, kis és nagy összegű kintlévőségek felvásárlására egyaránt lehetőséget biztosítva.

Kérjen személyes konzultációs időpontot, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Vegye igénybe kapcsolódó szolgáltatásainkat

Előzze meg kintlevőségei számának növekedését a Credit Control megoldásaival!

Keressen minket!
Hétfőtől péntekig: 08:00 - 16:30

Írjon nekünk!

Szakértő kollégánk megkeresését követően hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.