Jogi képviseletLegnagyobb erőfeszítéseink ellenére is akadnak olyan ügyek, amelyek különböző okoknál fogva (például: a kötelezett együttműködésének hiánya, a részletfizetési megállapodás megszegése, a tartozás vitatott jellege miatt) jogi eljárás igénybe vétele nélkül nem oldhatók meg.

A Credit Controll Kft. nemcsak az egyszerűbb esetekben áll partnerei mellett, hanem a speciális szakismeretet igénylő peres vagy nemperes eljárások során is támogatja a megbízók jogos érdekeinek érvényesítését.

Ügyfeleink számára a követeléskezelés bármely szakaszában biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy esetleges kérdéseikkel jogászainkhoz forduljanak, akik jogi szaktanácsadás keretében állnak rendelkezésükre.

A követeléskezelés területére szakosodott partner ügyvédi irodánk, erre vonatkozó igény esetén megbízóink rendelkezésére áll, a behajtási eljárás keretében nem érvényesíthető követelések peren kívüli és perben történő realizálásában, valamint a fizetésképtelenséggel kapcsolatos bírósági eljárásokban történő hitelezői képviselet ellátásában.

Gyakorlati tapasztalataink azt mutatják, hogy jogászainkkal való közös fellépés esetén kiemelkedően jó eredmény érhető el.

Együttműködő partnerünk:

Miben számíthat ránk?

 • jogi szaktanácsadást nyújtunk
 • ellátjuk hitelezői képviseletét

  Ügyfélszolgálatunk

  Hívjon minket!

  06-1-456-0854

  Hétfőtől - péntekig
  08:00 - 16:30-ig